Saturday, July 16, 2011

GA dah tutup! Pemenangnya?

Ok la...seminggu masa diberikan (lebih kurang la), malas nak simpan lama2...janji 16hb tutup kan? So saya kira dah tamat lepas dapat kesemua 130 tokens penyertaan. Boleh refer pada entry sebelumnya untuk nombor peserta.

Selepas me'lari'kan random. org, maka ini yang saya dapat:

(maaf, tak dapat nak print screen sebab tetiba je tangan dah ter klik run lagi sekali)

Nombor yang dipilih ialah 63.

So, kepada pemilik no. 63 boleh email saya di deejaywani[at]gmail.com untuk proses tuntutan.

Tahniah kepada pemenang. Yang tak berjaya, cuba lagi nanti ye. Rajin2 la datang blog ni. Saya ni rajin menjahit. Dan ada masanya memang suka nak bagi je kat orang apa2 yang pertama kali saya cuba jahit tu. hehe....

4 comments:

tiefazatie said...

alo...dh ttp rupenya..adeh..baru nk join..sob2..xde rezeki la nie..tahniah pd pemenang!

nanakimie said...

ala..xmng...hehe...tahniah pada pemenang:)

IBU AQIL said...

Tima kasih mamazara nanti ibu aqil hantar email hari ni jugak muaahh

IBU AQIL said...

DAH HANTAR EMAIL DAH HE..HE..