Tuesday, July 5, 2011

Small Wristlet Pouch


Akhirnya...setelah bereksperimentasi dari dulu hingga kini, last week saya berjaya menjahitnya. Comel kan? kih kih kih...Kalau sendiri tak puji, sapa lagi nak puji kannnn

So, I am letting them go for RM 15 each, including postage.


Yang ni leopard print. 


Alas dalamnya saya gunakan polkadot cotton


Yang ni plak pink stripe


Ponnn alas dalam guna polka dot cotton


Yang ni plak LV printed. Tapi tak mo jual. Nak bagi customer yg buat pembelian melebihi RM 50 in single receipt, not including postage. Promo ni khas untuk bulan July je. Dan pouch ni tak de tali.


Kalau nak order pon boleh :)

4 comments:

UNI said...

im in love with the pink stripe. cantik sgt!!

Mama Zara said...

thanks UNI :)

Miss Mya said...

hi,

saya nak reserve yang leopard print tu boleh?

Thx
miss mya

Aku Ibu Muda said...

Yup Mya...boleh...will reserve for u :)