Tuesday, July 12, 2011

Giveaway my first stripe clutch!


I just finished sewing my first stripe clutch and seems like wanna to give it away to lucky readers.
No hard task, just leave ur 'creative' comment here. And I will count u in for 1 token.
If you willing to spread this giveaway by making an entry bout this, then 3 tokens will be given to u! Easy rite?
So readers, leave ur comment now and your email + your blog url link if u making entry bout this.
Good luck!
----------
Sent from my Nokia phone


*Update Tarikh Tutup: 16 July 2011

*Update senarai peserta
  1. Syai Sipot
  2. mama maman
  3. Farah Shamsudin
  4. Isteri Encek Bard
  5. Huda
  6. Huda
  7. Huda
  8. LadyzuL 
  9. MaMa CyDa
  10. MaMa CyDa
  11. MaMa CyDa
  12. Mylovelicious Cupcakes
  13. Hanis Azla
  14. nanakimie
  15. nanakimie
  16. nanakimie
  17. ♥♥azatiesayang ♥♥
  18. ♥♥azatiesayang ♥♥
  19. ♥♥azatiesayang ♥♥
  20. syawalsimpsons
  21. syawalsimpsons
  22. syawalsimpsons
  23.  Che Meow
  24.  Che Meow
  25.  Che Meow
  26. aNiM
  27. aNiM
  28. aNiM
  29. hani syahida
  30. hani syahida
  31. hani syahida
  32. fieda
  33. fieda
  34. fieda
  35. gadisBunga
  36. meoww cat
  37. meoww cat
  38. meoww cat
  39.  ...sWeeT uMi...
  40.  ...sWeeT uMi...
  41.  ...sWeeT uMi...
  42. Cik Rose Cute
  43. Cik Rose Cute
  44. Cik Rose Cute
  45. IntaNBerliaN
  46. IntaNBerliaN
  47. IntaNBerliaN
  48. eB ezrin
  49. eB ezrin
  50. eB ezrin
  51. Nida
  52. Nida
  53. Nida
  54. fadwa daud
  55. fadwa daud
  56. fadwa daud
  57. Maya Mayana
  58. nabila azmi
  59. nabila azmi
  60. nabila azmi 
  61. IBU AQIL
  62. IBU AQIL
  63. IBU AQIL
  64. Jaa
  65. Jaa
  66. Jaa    
  67. Ichi      
  68. mzhany
  69. mzhany
  70. mzhany
  71. #ciksuzlin
  72. #ciksuzlin
  73. #ciksuzlin
  74. naju 
  75. naju 
  76. naju 
  77. suzie 
  78. Fadzillah Kamarudin
  79. Fadzillah Kamarudin
  80. Fadzillah Kamarudin
  81. haiza aryani ilyas
  82. haiza aryani ilyas
  83. haiza aryani ilyas
  84. annur_islam
  85. annur_islam
  86. annur_islam
  87. Fadzlina Zaman
  88. Fadzlina Zaman
  89. Fadzlina Zaman
  90. Cik Purple Pinkypuff
  91. Cik Purple Pinkypuff
  92. Cik Purple Pinkypuff
  93. ♥CIK IERA♥ 
  94. ♥CIK IERA♥ 
  95. ♥CIK IERA♥ 
  96. fara anak abah 
  97. fara anak abah 
  98. fara anak abah 
  99. Adek Pijat 
  100. Adek Pijat 
  101. Adek Pijat 
  102. Annis Wina
  103. Annis Wina
  104. Annis Wina
  105. abazilah 
  106. abazilah 
  107. abazilah 
  108. Farah Chewcorns 
  109. Farah Chewcorns 
  110. Farah Chewcorns 
  111. Yaati Nor
  112. Yaati Nor
  113. Yaati Nor
  114. Musliza Hasni 
  115. Musliza Hasni 
  116. Musliza Hasni 
  117. shera haifa
  118. shera haifa
  119. shera haifa
  120. Still alive
  121. cikpuanhady
  122. cikpuanhady
  123. cikpuanhady
  124. asiah_najihah
  125. asiah_najihah
  126. asiah_najihah
  127. Zulleen
  128. -tAlkativE-
  129. -tAlkativE-
  130. -tAlkativE-
*Update lagi...cara pemilihan pemenang: By random.org

70 comments:

Syai Sipot said...

Kak, saya super duper excited nak join!
hee.

So kene bagi ucapan yang creative kan.
Saya tak pandai buat ayat dan bagi ucapaucapan ni tapi belasah je la kan.

Hee.

Okeyh. Since saya da penah jumpa akak di bazaar dan we keep in touch in FB, saya tahu akak seorang yang gigih mencuba benda baru.

Clutch ni nampak sangat cantik dan kemas hasil kerja nya walaupun ini baru 1st time akk buat.
** saya zoom taw pic ni. hee

So saya harap akk teruskan menjahit dan bisnes kekal maju kehadapan. ;)

Thanks
syairazali@yahoo.com

FB : https://www.facebook.com/pages/Quilters-Bag-Spinning-Spool/123396774386126

Aku Ibu Muda said...

Tq Syai...eh..kain stripe ni ahkak beli kat The Quilter's Bag tau...hihi

mama maman said...

kalu setakat komen.. mama dah komen dah nih tau... hhheee... senang2 kasi terus je la mama... hhhhaaaa...^_^

Farah Shamsudin said...

nak join lahhh.. nak kena ucapan kreatif jugak ekk..oklah..

"Saya memang tak pernah kenal AIM tau! tapi bila saya blog walking kat sorang kawan tu, saya ternampak blog AIM..then saya follow.. Sehingga kini saya suka baca entri AIM..Yang saya tahu AIM ni pandai menjahit.. Seronok bila dapat tengok hasil kerja AIM.

Saya cuma harap, kita akan tetap berkawan sampai bila-bila.. Saya doakan perniagaan AIM sentiasa maju dan diberkati Allah.. Amin..:)"

emel:farahwaheeda83@gmail.com

Isteri Encek Bard said...

Saya kenal MamaZara nie melalui belog Ujang, saya rasa MamaZara seorang blogger yang sangat merendah diri.... Blog MamaZara juga nampak sangat kemas yang mungin melambangkan perwatakan MamaZara..

MamaZara juga rajin datang komen kat belog IEB, IEB terharu sangat MamaZara sudi membaca hasil penulisan IEB yang tak seberapa itu..

Senang dapat berkenalan MamaZara sungguhpun di alam maya. Mudah-mudahan hubungan persahabatan yang terjalin kekal hendaknya... :)

Isteri Encek Bard said...

Mudah-mudahan MamaZara berjaya menjadi seorang blogger juga berjaya mencapai apa yang di impikan... Amin, Yarabbal A'alamin

Huda said...

salam,

join :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

jalan-jalan sampai ulu klang,
singgah sekejap kat kedai miki,
clutch cantik warna berbelang-belang,
ada rezeki bolehlah saya miliki :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

dengan sepastas kilat kakD dah pun berada di kotak komen ini utk mengjoinkan diri dlm GA ni...

ucapan kretif ye...

selamat maju jaya..boleh mcm tu?

MaMa CyDa said...

Salam,

Mama join yek ...

http://cydaacmecontest.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

Kenal Mama Zara dari blog Ben Ashaari. Start daripada tuh terus melekat jek ngan blog² MamaZara.

Mama suka baca blog "ragam keluarga incik monza" dan "bila ibu muda berleter". Seronok baca kisah² anak MamaZara yang lebih kurang sama usianya cam anak² Mama.

Harapan Mama agar MamaZara akan lebih success dalam bidang blog, mahupun dalam bidang craft. Kagum dengan bakat ibu muda yang sorang nih. Serba boleh!! Caiyookkkk ^_^


email: cyda7615@gmail.com

Mylovelicious Cupcakes said...

Alamak2...macam malu2 je nak join ni... =D

"Beg itu lawa...adakah tukang jahitnya selawa beg itu???"


Heeeeeee...........

Hanis Azla said...

sebab clutch tu cun sangat, jd mmg excited nak join sama.. berbakat betul awak ni..

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

ibu muda bukan penghalang baginya,
menghasilkan pelbagai creative craft cecomel buatan mama zara ,
bukan saja porch, hair clip hasil craft tangannya,
baju kurung pun direka khas buat sicomel zara:)

p/s: nk porch tu..hehe..semua cecomel sis wat..moga sis lbh byk mhasilkn craft cecomel:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Join.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

Di pagi hari ke kedai mama,
Singgah sebentar membeli nangka,
MAMAZARA iulah empunya nama,
Hasil krafnya kreatif belaka.

Barangan craft ada disini,
Bukan idaman kaum lelaki,
Stripe cluth berwarna warni,
Hati terpikat ingin memiliki.

Di butik Arena menempah baju,
Untuk dipakai di hari raya,
Semoga Biznes semakin maju,
Semakin kreatif dalam berkarya.

syawalsimpsons said...

salam..join gak..

http://syawalyafiqmybaby.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

kena kasi ucapan ye...
menjadi seorang ibu penuh cabaran..mengharungi liku2 hidup untuk berjaya..mempunyai bakat yang terbaik dikurniakan allah
semua hiasan dan aksesori dapat di siapkan dengan baik, cantik dan teliti..pada mata yang memandang pasti terpegun akan kecantikkan yang diselesaikan oleh mama zara..

Che Meow said...

wah comel & creative sungguh clutch tu though on a first try.. Kemas & Cute Strips... Good combination of fabric & clutch design...

& Bla... bla... bla...

cukupkan komen sbegini.. hehe...

Thank You

email:mmmeowing@gmail.com
http://meowing-meowing.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch-mama.html

aNiM said...

saya join ya :)

id: aNiM
email: zhms8082@gmail.com

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

Saya ucapkan semoga minat Mama Zara pada craft memberi kepuasan kepada diri sendiri juga pelanggan.

Semoga berjaya dunia akhirat.

craft istimewa idaman hati,
semua boleh di cari di sini,
Mama Zara yang baik hati,
nak bagi percuma stripe clutch ini.

stripe clutch secantik pelangi,
sungguh comel berwarna-warni,
alangkah bertuah siapa miliki,
stripe clutch pertama penganjur ini :)

sekian. terima kasih.

hani syahida said...

Saya nak join jugak..tapi tak kreatif :( Cuma saya suka tengok orang2 yg kreatif ni. Kagom!

hani syahida said...

Saya ada buat entry jugak..hehe

http://hanisyahida.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

fieda said...

Stripe clutch berwrna warni yg menjadi idaman hati...sgt teruja diri untuk memiliki..

id : fieda
email : fieda.rafli@yahoo.com

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

gadisBunga said...

sungguh cantik....!

meoww cat said...

join...

id: meoww cat
emel : blogspotcontest2011@gmail.com

link : http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

komen :
saya baru mengenali MamaZara..so,daripaada pndangan saya,MamaZara ibu muda yang sangat berjaya...

...sWeeT uMi... said...

hai umi join gak ye
ni link nye (^_^)
http://sweetumi79.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

Cik Rose Cute said...

join...

Stripe Clutch berwarna-warni tu sungguh cantik....walaupun buatan tangan hasil dari Mama Zara...Simple Dan Menarik...Lagi-lagi ada kaler yang berwarna-warni lembut tu....Memang Cantiklah!!! cam jual kat kedai jer....Semoga Bisnes Craft Berjalan Dengan Lancar Okey...

Id: Cik Rose Cute

Email : che_rosliza78@yahoo.com

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

emel : zarina_naniey@yahoo.com.my

saya sangat2 suka dekat beg tu sebab nampak hasil kerjanya sangat teliti..

TQVM

eB ezrin said...

me join
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html
emel:mamaaerish2@gmail.com

comments?
the clutch is so catchy
the stripe is so stripy
ur blog is also so pretty
u must be friendly...

i want the clutch yeay ;p

Nida said...

As-salam..

Nida mengambil bahagian.. moga-moga ada rezeki..ameeeennn

http://along-nidar.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

Clutch yang dihasilkan memang sangat cantik, ditambah dengan warna-warna yang menceriakan, menjadikan penampilannya sangat cantik dan ranggi...:)

Kekemasan hasil tangan juga terserlah, Nida sangat kagum dengan kekreatifan Mama Zara.

Sedikit cadangan dari Nida andai clutch tersebut dapat diletakkan riben sebagai penambah aksesori agar ia tidak kelihatan kosong, seperti contoh dalam link ini.. (namun ianya sesuai pada clutch bercorak plain)

http://rarebirdfinds.typepad.com/rare_bird_finds/2009/06/kimberly-silk-clutch.html

Atau diletakkan butang bagi menaikkan seri lagi beg tersebut.. contoh pada link ini..

http://rarebirdfinds.typepad.com/rare_bird_finds/2009/03/jessica-pink-trim-spotty-clutch-bag.html

atau

http://bagblog.com/bag-styles/clutches/coach-patchwork-madison-foldover-clutch

Sekadar pandangan, namun Nida rasakan clutch berkenaan sudah cukup menggoda hatiku.. :)

id follower: Nida

sekian..tq:)

fadwa daud said...

assalamualaikum kak..
wawa join ye:)

lihat komen yang lain rendah diri rasanya,
namun nak juga merasa tuahnya;
bukan hadiah tujuan utama,
persahabatan untuh diredhai Yang Esa.

saya ada buat entry jugak:)

http://stayinheart.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

thanks a lot!:D

fadwa daud said...

eh,tertinggal emel plak:)
ni emel saya..
fa2_daud@yahoo.com

Maya Mayana said...

nk jugak la :)

nabila azmi said...

=)=)...assalamualaikum...

hello2 dri si comel untuk si cntik....

saye join la...

allergy plak nengok mende kaler2 ni..hihi...

tersuke33333=)=)

my url blog:
http://nabilaazmi.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch-by-mama.html


my emel: nabila456789@yahoo.com

wishing u having a great day...a loving life..a sweet month...a cute smile..n happy2 days..ALWAYS=)

nice handmade la....love33=)...
WISH TO HAVE ONE..

ikhlas komen dari shaye yang comel ni=)=)

tc..n of course..salam perkenalan..=)

IBU AQIL said...

http://ibu-aqil.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

nak join gak...slmt berkenalan dialam maya..

Jaa said...

join

clutch 2 sangat menarik warna nyer...berwarna-warni menarik hati...

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

emel: ijaa84@gmail.com

Mama Zara said...

update.

tenkiu semua...tak sangka ramai yg nak 3 token kan...hihii

Ichi said...

Saya cuma nak cakap yang saya nak clutch yang warna warni tuu!!!! hehe. :D

mzhany said...

Halluu,
saya baru join...ni link entri yang saya buat

http://www.mzhany.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html


hurmmm, saya tak pernah miliki clutch sebab takot tak sesuai dengan saya. jadi sy tengok clutch ni eh cantik sbb ada kaler hijau. hoho terus berkenan,ahah so join la contest ni. hurmmm aperpun semoga maju jaya buat mamazara dan gudluck untuk semua yang join...

#ciksuzlin said...

joined!

ucapan:
cantiknya kak~~nak free..nak free..
*eh.boleh ke?*

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

naju said...

cluth itu sangat cantik dan funky. dan saya sangat menghargai handmade!! love it so much.. nak menang!! hehe

http://differ-me.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

Aku Ibu Muda said...

update.

suzie said...

belum nak join lg kot... tapi nak follow dulu... sebab minat kita serupa..... hope bleh kongsi pengetahuan....

http://suzie-dalamhatiadataman.blogspot.com/

Fadzillah Kamarudin said...

cute clutch...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

haiza aryani ilyas said...

saya nak join jgakk..

email : aryanilyashaiza@gmail.com
entry : http://sakuraryani.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

pergi mandi di sungai cetek,
mandi bersama si comel nyonya,
hati tertawan dengan homemade clutch yg cantik,
harap-harap ada peluang memilikinya. :)

annur_islam said...

Salam ukhwahh..saya joinn..

"nice handmade!!"
Sungguh kreatif!! Teruskan usaha, sabar dalam apa jua rintangan..Teruskan usaha, moga kejayaan menanti anda di sana..Insyaallah..Gud Luck!!

http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

emel : imtifa_annur@yahoo.com.my

Thanks..:)

Fadzlina Zaman said...

http://fadzlinaicecream.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

joined! :)

thanks for organized!

Fadzlina Zaman said...

lupe emel : bacteria_me@yahoo.com.my

^^

Cik Purple Pinkypuff said...

pergi ke kamdar membeli baju,
teringat pulak nak beli buku,
hanya ini ucapan dariku
Semoga bisnes terus maju!

dari pagi berbalas emel,
sambil makan buah duku,
beg itu cantik dan comel
sudah pasti kegemaranku!

ahakz~~:)

url: http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/click-banner-for-detail-due-date-on.html

email: eyza_ikeuchi333@yahoo.com

♥CIK IERA♥ said...

comelnye clutch...nak join... :)

http://ieralifejourney.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

♥CIK IERA♥ said...

lupe bagi emel....hehe

missnegligible@gmail.com

http://ieralifejourney.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

fara anak abah said...

saya join!!saya nak handmade clutch ni!sbb saya xpandai jahit sndiri..dpt 1st handmade clutch bag pon dh ckup berbahagia dah..saya ske stripes!bnyak shawl saya stripes..=)

orange_me2020@yahoo.com

http://jommenang.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

Adek Pijat said...

saya join:http://almost-about-me.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

suka tengok clutch tu ... suka corak stripy .. dan nampak sangat cantik jahitan nya.. bestnya kalau dapat...:)

Annis Wina said...

join :)

comment :

pouch tu comel la . sbb2 anis nak, sbb anis x pernah ade pouch . teringin nak bwk kemana2 pouch cantik tu . blh show show sikit kat org . hehehe :P

http://annisisshazwina.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

emial : pity2girl97@gmail.com

abazilah said...

joind .

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

emel : purplishobsession87@yahoo.com

ohh , saya berpegang pada "usaha tangga kejayaan" , saya tak pernah menang giveaway walaupun dah try banyak , tapi saya joinnn lagiii dengan yang ni . :)

Farah Chewcorns said...

farah join :)

http://farahribenacreamsoda.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

ID : Farah Chewcorns
email : farahakafaerra@yahoo.com

nice !!!!!

Yaati Nor said...

Salam pekenalan. saya pon nak join. saya pon jumpa ibu muda kat blog walking.Muda ke ibu nie? try la terjah. sakali mcm ada persamaan je. awak dok puchong saya pon dok puchong..husband awak org N9 keluarga saya pon org N9..hehehe tu je sbnrnya perasamaan dia pon..pape salam pekenalan..jumpa kat Puchong..

Yaati Nor said...

Blog : yaati83.blogspot.com
email : yaatinor@yahoo.com
ID : yaati nor

Aku Ibu Muda said...

update.

Yaati Nor said...

nak tambah lagi komen...nama anak lebih kurang sama..zara & zahra..bintang sama Virgo...hahahah ada jodoh agaknya dgn awk nie..heheheh

Yaati Nor said...

komen lagi..

entri khas : http://yaati83.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

Musliza Hasni said...

Salam perkenalan,

MANISNYA CLUTCH ini.. (",)
Mane nk cr ibu muda sebegini..
Lg MANIS bler diberi..
Mmg dihargai smp ku pergi.. (",)

Sy mmg in LOVE dgn CLUTCH of LOVE awk ni..Mg2 ader rezeki sy.. Anyway, best of luck yer ibu muda lg bergaya!

http://mawihasni.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

shera haifa said...

join
http://kontestaje.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

email: cute_hakirow@yahoo.com

Clutch cantik berbelang-belang,
tengok sekali dah gila bayang.

ada bakat semua menjadi,
jahitan awak sangat teliti.

Still alive said...

selepas malang yg menimpa...
pukul 1.48 sy terjumpe umah empunya blog ni..
usha2 tgk..ada contest upenye..
soo..tuan umah ckap...tglkn komen je..
cik still tinggalkan 1 ayat je..
"selamat berkenalan di pagi hari, follow awk:-)"

cikpuanhady said...

salam..saya join..ucapan kreatif? saya cuba..heheh..

rekaannya simple, kiut lagi cantik
memang nampak unik dan menarik
nak-nak clutch buatan tangan
tak berkelip mata memandang, menjadi igauan..

ni link entri saya..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

thanks..

Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

asiah_najihah said...

asiah nak join jugak...

http://jieha89.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

Zulleen said...

hai Mama Zara,

saya pun berminat nak join GA ni..ni link saya :-

http://aztcollections.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch-from.html

dan ni email saya :-
zulleen80@yahoo.com

ok,tq mama zara

Aku Ibu Muda said...

done update

-tAlkativE- said...

semoga perniagaan mama zara bertambah maju..:)

email:syira_9192@yahoo.com

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html

Aku Ibu Muda said...

closed. thanks everyone :)

IBU AQIL said...

SAYA MENANG KER NANTI SY EMAIL TERIMA KASIH BYK2...SMG MAMAZARA JD BUSINESSWOMAN YG BERJAYA MUAAAH

zarahanggun said...



Saya juga ada giveaway gift contest utk d beri pd semua org ..senang aje .. sila klik link ayat ini.

TQ tuan tanah saya join as follower tuan tanah sbb bg tumpang lalu dan kalau sudi follow lah balik yer. Muahhhz

sizuhara^misaki said...

Salam,
Saya x pernah cuba pun giveaway ni, tp tgk yang MamaZara punya ni terus terasa nak join. Boleh kan?. Ucapan, keep up a good work. Semoga success slalu n tidak lokek dlm berkongsi ilmu..

sha_din80@yahoo.com
www.diarylya.blogspot.com

Cik Su Life Cycle said...

uih.. cantek gila.. nak jugak.. cik su memang suka belang2 ni