Thursday, October 13, 2011

Bundle order for DIY ID holder


Yang ini masa masih lagi dalam proses pemotongan kain felt. Boleh tahan lenguh jugak lah nak memotong untuk 20 set ni. Mujur ada rotaty cutter :)

Yang ni pulak bila dah siap dipaketkan. Untuk bundle order macam ni, minimum 20 set u will get price for RM 5 each set. So total termasuk poslaju around RM 106-RM 109 depends on location lah.

Lastly, order from fren of mine....nak tema hitam katanya. Hope kak fiza puas hati ye :) Untuk order ID holder yang dah siap, harga range from RM 12 to RM 15, depends on design ye.

3 comments:

wida said...

cantik..

Yati said...

Banyaknya buat! Kemas dan cantik pula tu! :)

Mama Zara said...

wida dan kak Yati...tenkiuu :)