Thursday, October 13, 2011

My work station


Buat sementara waktu, kat sini lah saya ber'karya'. Kemas tak? Ahaks! Kejap je ni...2-3 hari lepas snap ni, dah kembali dilanda tsunami meja kerja saya ni. Last week ada tambah drawer baru...tapi masih belum snap lagi.


Mode: Tak sabar nak pindah rumah baru!

9 comments:

suzie said...

hi...nak tumpang tanya...scale board tu kat mana ader ek...

Aku Ibu Muda said...

suzie...u means cutting mat ke?

yg tu saya beli on9 :), yg kecik sikit saiz a4 tu pulak beli di daiso

Amy Syaquena said...

sedap mata memandang, nampak kemas je...

Yaati Nor said...

cantiknya work station..mengidam ada mcm nie dalam bilik khas..tp byk kena ubah suai..pelan2..

Aku Ibu Muda said...

Amy...kejap je ni...ahahahaa

Yaatie, usah tertipu dgn gambar. lokasi meja ni adalah di ruang tamu...huhuuu

Suzie said...

kemas bila tak ada projek ...bila start je meja pun mcm tongkang pecah...

Aku Ibu Muda said...

Suzie....tau tak pe....hahaha

Yati said...

Comelnya troli shopping kecik kat workstation tu! :)

Mama Zara said...

kak Yati...ada jugak yg perasann...hehe