Thursday, October 27, 2011

Perlukah bisnes/blog ini ditutup?

Salam buat semua geng-geng crafters.

Betapa beratnya kepala ini memikirkan....apa akan jadi dengan blog/bisnes kraf ini nanti.

Mungkin ada yang dah tahu, mungkin belum. Saya baru sahaja dikhabarkan tentang kerjaya baru (the other side of me) yang memerlukan saya berpindah ke Kelantan. Tak tahu bagaimana situasi kerjaya baru itu nanti.

Apa pendapat kalian ye?

Teruskan atau..... tutup terus? Huhuuuu......

9 comments:

Yaati Nor said...

klu senang dapat barang teruskan je tak yah tutup rezeki dimana2

suzie said...

tol tu.... mana tau kat sana jumpa lagi byk yg cantik2 dan yg lain dari yg lain.... tak pon senang cari barangan dari sempadan ker... teruskan jer....

Mila@Rimbun said...

uishhh pantang mengaku kalah.. teruskanlah jer. Now kat mana2 pon boleh je jalan ngan crafty things ni.. takde kat local shop beli jer online. pastu buat network skit ngan supplier, maybe boleh dapat murah pon

UNI said...

sy rase tak perlu tutup bisnes/blog ini dulu. just go on with the flow, tgk dulu mcmn keadaan kerja & life kat sana, then barulah buat keputusan.

i guess - wani keje dj radio ker? radio ape tu?

dazzledania said...

Sya pun pk mcm tu..xpyah tutup..bla free masih ble gna g blog ni sbg keje part time t.. :) Semoga berjaya dgn kerjaya baru nnt.

Aku Ibu Muda said...
This comment has been removed by the author.
Zaira said...

xyah tutup...dari cerok mana pun kita boleh promote barang melalui blog/online/internet. di Kelantan lg mcm2 barang menarik.

Yati said...

Tahniah ya! Teruskan saje bisnes crafts ni, pada pendapat saya. Sebab sana lagi senang dapat supplies, ada Sus. :)

Ayu@Sweetlilcraft said...

teruskan saja wani.online bila2 dan kt mana2 pun insyaallah boleh buat. good luck ye :)